AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak kokusu görmek

Kahve falında ayak kokusu görmek

Kahve falında ayak kokusu görmek yakın akrabalardan biri ile bir iş kurulacağına, bu sayede kazançlı adımlar atılacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararı yavaş yavaş telafi edeceğine ve geçirdiği çok zor dönemlerden ötürü biraz da olsa yıpranmış olacağına, ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, çok iyi yerlere geleceğine, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine, kötü karakterli bir kadına, büyüleyeceğine, yaşadığı muhitin yenileneceğine delalet eder.

Kahve falında ayak kokusu gördüyseniz:

  • Sağlığınızda önemli bir zayıflık olmamakla birlikte enerji seviyeniz düşüktür, fiziki bitkinlikler içinde olabilirsiniz.

Kahve falında ayak kokusu hissetmek bir sebeple çok büyük üzüntüye uğrayacağına, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, kendi başına bir hayat yaşamaya başlayacağına, bu şekilde devam ederken karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirip işlerini daha iyi bir hale getireceğine, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine yorulur.

Kahve falında ayak kokusu görmek birçok kişinin yardımına koşulacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında çam kokusu almak başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında misk kokusu duymak hayatının kolaylaşacağına, güzelleşeceğine, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine rivayet eder.

Kahve falında kokulu çiçek görmek aile bireylerine yaşadıkları sorunların çözümü konusunda yardım edileceğine ve zararlı durumların ortadan kaldırılacağına, eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına tabir olunur.

Kahve falında bir kişinin kokusunu duymak eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, kaderinin değişip, yüzünün güleceğine rivayet eder.

Kahve falında çam kokusu duymak bunun kendisine büyük bir rahatlık vereceğine, kolaylık sağlayacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine işaret eder.

Kahve falında balık kokusu duymak hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine, hayatının ve planlarının bozulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir