AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafeste kaplan görmek

Kahve falında kafeste kaplan görmek

Kahve falında kafeste kaplan görmek aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine, zamanının daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve sevdiği kişiler ile büyük mutluluk yaşayacağına, dünyanın sonsuz nimetlerinden ve her türlü keyfinden bolca faydalanacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, huzursuz bir ortama girilip, bu yüzden evliliği bitirme aşamasına gelineceğine, yalan ve riyayla dolu bir hayata, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, maddi sorunlarının çözüleceğine, mal ve para yönünden büyük bir zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kafeste kaplan gördüyseniz:

  • İlişkilerinizin yararlarına odaklanmaktan başka yapmanız gereken işler var.

Kahve falında kafeste kaplan görmek büyük bir maddi kazanca kavuşulacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine ve çok büyük mutluluklar duyacağına tabir olunur.

Kahve falında kafesde yılan görmek bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, istenmeyen ve maddi manevi büyük zararlara yol açan bir işe kalkışacağına işaret etmektedir.

Kahve falında papağanı kafese koymak sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, iş hayatında yeni çalışmalar ve atılımlar yapılacağına delalettir.

Kahve falında yılanı kafese koymak sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında demir kafes görmek çok istenen bir hayale yakın bir zamanda sahip olunacağına, atılan adımların az miktar kazanç sağlayacağına ve hayırlı bir kısmetle evlilik yolunda adım atılacağına ancak devamının bir türlü gelmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kafesin içine girmek kişinin evliliğinde mutluluğun daim olacağına, büyük elem yaşatacak bir haberle karşılaşılacağına delalettir.

Kahve falında kuşu kafese koymak sevap işleyeceğine, dua alacağına, dünya malının da kendisinin bile hayal edemeyeceği kadar çoğalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuşun kafese girdiğini görmek elinin bolluk göreceğine, yapılan ahlaksız davranışlara yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir