AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuşun kafese girdiğini görmek

Kahve falında kuşun kafese girdiğini görmek

Kahve falında kuşun kafese girdiğini görmek zor zamanların ferahlığa çıkacağına, çok uzun ve sıkıntılı bir dönem geçirecek olan kişinin eş, dost ya da akrabalarından yardım alacağına, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, edilen duaların tutacağına, bir sebeple başka yollar aranacağına, ailenin büyüyeceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kuşun kafese girdiğini gördüyseniz:

  • Bazı detaylar veya olaylar sizin uzmanlığınıza ihtiyaç olmadan da yerli yerine oturabilir.

Kahve falında kuşun kafese girdiğini görmek ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kafese girdiğini görmek yaşanan talihsizliklerin ortadan kaldırılacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşunu kafeste görmek çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına alamet eder.

Kahve falında kafesde muhabbet kuşu görmek rakiplerine karşı zaferler elde edeceğine, işlerinin, düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına tabir olunur.

Kahve falında kuşun kafesten kaçtığını görmek psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına delalettir.

Kahve falında kafesten kaçan kuşu yakalamak bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, bu sıkıntıların aile hayatına yansıması ile çok kötü olaylar yaşanacağına, aile içinde sürekli tartışmaların ve kavgaların baş göstereceğine, bundan dolayı kendini çok şanslı addedeceğine, umutlanacağına tabir olunur.

Kahve falında muhabbet kuşlarını kafese koymak o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, temiz ve yeni bir sayfa açacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kafesde kuşlar görmek bir sebeple olayların da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, can derdine düşeceğine ve bu nedenle de çok mutsuz olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir