AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafesde yılan görmek

Kahve falında kafesde yılan görmek

Kahve falında kafesde yılan görmek çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, ancak zararın daha büyümemesi ve yeni bir sorunla karşılaşmamak için çok büyük önlemler alacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayıp aile bireyleri ile tartışma noktasına geleceğine, hayatının afiyet içinde geçeceğine, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına, yeni bir işe ve yeni bir hayata geçeceğine, büyük sıkıntılar içine gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kafesde yılan gördüyseniz:

  • Olayları hafife alıp ya da nasılsa bir şekilde hallederim diyerek yaşam kalitenizi düşürmenizin veya yaşamınızı sıkıntıya sokmanızın bir anlamı o Biraz daha düşünmelisiniz.

Kahve falında kafes içinde yılan görmek atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, geniş geniş yaşama imkanı elde edeceğine işarettir.

Kahve falında kafesde yılan görmek uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, Allah katında makbul olacak işlere atılacağına alamet eder.

Kahve falında kafesin içinde yılan görmek daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sıkıntıya düşeceğine, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına rivayet eder.

Kahve falında kafeste yılan görmek sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, hanesinde iyi geçimin hüküm süreceğine işaret eder.

Kahve falında yılanı kafese koymak yaşamının daha kolay hale geleceğine, daha derin bir ruhani hayata sahip olması ile beraber çevresindekilere de inancı hakkında doğru bilgiler vermeyi vazife edineceğine alamet eder.

Kahve falında muhabbet kuşlarını kafese koymak eğer bu durum başarılı olursa fal sahibi ile tanıdığı arasında çok büyük bir bağ kurulacağına ve çok büyük bir huzura erileceğine, sonradan da bunun sancısını ve pişmanlığını yaşayacağına tabiri caizse adeta ruhunun acı çekeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık kafes görmek aile hayatlarını bozulacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, endişelerin biteceğine işaret eder.

Kahve falında kafes içinde güvercin görmek keyfin ve ağız tadının kaçacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir