AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafesin içine girmek

Kahve falında kafesin içine girmek

Kahve falında kafesin içine girmek çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, çok daha mutlu olunacağına, elinden bir şey gelmediği için kendi kendisini yiyip bitirdiğine, zor zamanlar geçireceğine, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, işlerin ve projelerin başarı ve kazanç getireceğine, hedeflere ulaşılacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine, zorlukların ve çilelerin azalacağına yorulur.

Kahve falında kafesin içine girmek gördüyseniz:

  • İnsanlara dünyayı kurtarmayı dahi önerseniz, sadece siz söylediğiniz için, sizin arkanızdan gelmek veya sizin istediğiniz yollardan ilerlemek istemeyebilirler.

Kahve falında kafesin içine girmek eline çok büyük kazanç geçeceğine, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında kafese girmek etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine delalet eder.

Kahve falında kafese kapatılmak kendisine olan güvenini tazeleyeceğine, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kanaryayı kafese koymak bolluğun ve bereketin artacağına, nezaket sahibi bir kişi olunması sayesinde büyüklerden ve akranlardan saygı görüleceğine alamet eder.

Kahve falında tahta kafes görmek çok büyük kazançlar ve faydalar sağlayacağına, başarısının yükseleceğine, her işinin gücünün kolaylıkla hallolacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kafesin içinde muhabbet kuşu görmek başarılarının eksilmeyeceğine, çok büyük ve sıkıntılı olaylar ile karşılaşılacağına ve büyük bir üzüntü yaşayarak nerede hata yapıldığının düşünüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kafes içinde insan görmek beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, emin olduğu, güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine tabir olunur.

Kahve falında aslanı kafese koymak çalışmalarının dikkatleri üstüne çekmesi sonucu büyük miktarda paraya sahip olacağına, uzun yıllar yaşayacağına, neşesini hiç kaybetmeyeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir