AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafes yapmak

Kahve falında kafes yapmak

Kahve falında kafes yapmak sürekli olacak bir başarıya ve mutluluğa kavuşacağına, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine ve kardeşlerin birbirine daha çok bağlanacağına, neşesinin, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına, zorlukların çözüme kavuşacağına, eve kapanıp, kendine döneceğine, yaşamını tamamıyla olumlu yönde değiştireceğine, tekin olmayan kimselerle karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında kafes yapmak gördüyseniz:

  • Belki, sizden daha zor durumda olan birisine yardım etmeniz, içinizdeki insani yanları hatırlamanız için iyi bir başlangıç teşkil edebilir.

Kahve falında kafes yapmak maddi çıkmazların biteceğine, zararlı bir kişinin oyununa gelineceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında keklik kafesi görmek kendisine olan güveninin azalacağına, işlerinin her geçen gün daha kötüleşeceğine, çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine ve aile hayatında uzun yıllar boyunca mutlu ve huzurlu bir evliliğin kapılarını açacak çeşitli adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuşu kafeste görmek ancak doğru zamanda yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, bu sayede işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına, maddi olarak da manevi olarak da kendisini tatmin ve memnun edecek kazanımlar elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında güvercini kafeste görmek dertlerin aşılacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kediyi kafese koymak çok büyük başarılar kazanacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kafes içinde bebek görmek beklentilerin hızla gerçek olacağına, ruhsal olarak içinde bulunulan sorunların düzeleceğine, sağlıklı, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında güvercini kafese koymak gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, kişinin memuriyet makamında yüksek mertebelere ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında muhabbet kuşlarını kafese koymak kişinin can derdine düşeceğine her şeyi unutacağına, sahip olduğu işteki başarılarının kendisinde gurur ve özgüven duygularını yenileyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir