AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuşu kafeste görmek

Kahve falında kuşu kafeste görmek

Kahve falında kuşu kafeste görmek insanlara bol gülücük ve olumlu enerji dağıtacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve iş konusunda yeni yeni adımlar atılacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, hayırlı işlere girişileceğine, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kuşu kafeste gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, bir arkadaşınızın olumsuz yönlendirmeleri yüzünden kendinizi üzebilirsiniz.

Kahve falında kuşu kafese koyduğunu görmek hırpalanacağına, darp edileceğine, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına delalettir.

Kahve falında kafeste kuşlar görmek keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına delalet eder.

Kahve falında muhabbet kuşlarını kafese koymak onları okula göndereceğine, insanların takdirini kazanacağına, büyük kazançlar elde ederek yardıma muhtaç insanlar için harcanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine yorulur.

Kahve falında kuşu kafese koymak askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, maddi anlamda dolandırıcıların eline düşebileceğine işarettir.

Kahve falında kafesde kuşlar görmek çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına delalettir.

Kahve falında kafesten kaçan kuşu yakalamak uzun süre kendini toparlayamayacağına, iş yeri sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında kafes içinde muhabbet kuşu görmek işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine tabir olunur.

Kahve falında kuşun kafesten kaçtığını görmek işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, çevresinin her geçen gün genişleyeceğine, saygıdeğer, dürüst, yeniliklerden hoşlanan, modern insanlarla tanışılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir