AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafes içinde bebek görmek

Kahve falında kafes içinde bebek görmek

Kahve falında kafes içinde bebek görmek sevgi ve hürmet göreceğine, bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, uzak bir yola gidileceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, gönlünün ferahlayacağına, yaşadığı stresin biteceğine, elini attığı her işten hayırlısıyla çıkacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, eşi ile arasında çok sıkıntılı durumlar ortaya çıkacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kafes içinde bebek gördüyseniz:

  • Kendinize veya bir yakınınıza ait önemsiz bir sağlık sorununu büyüterek telaşlanmanız mümkün.

Kahve falında kafes içinde bebek görmek bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında kafesin içinde muhabbet kuşu görmek bolluğa ve berekete kavuşacağına, hayallerde değişiklikler olacağına delalet eder.

Kahve falında kafes içinde maymun görmek zorlukların ve sorunların tamamen çözüme kavuşacağına, ticaret dünyasında çok sevilen kimse haline geleceğine ve bu sayede çevresinin de hep kalabalık olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kafes içinde balık görmek gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kafes içinde köpek görmek rahata kavuşacağına, feraha ereceğine, geçim derdi yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kafesin içinde yılan görmek yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kafesin içinde kedi görmek çarelere ve çözümlere ulaşacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına işaret eder.

Kahve falında kafes içinde aslan görmek haksızlıkların ortadan kalkacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir