AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafasi kel görmek

Kahve falında kafasi kel görmek

Kahve falında kafasi kel görmek yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, toplumun geniş kitlelerinde takdir edilen işler yapılacağına, sevinçli ve hayır getirecek bir haber alınacağına, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, kısmetinin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük başarılar kazanacağına, sahip olduğu yetenekler ve beceriler sayesinde iş dünyasında çok iyi bir yer edineceğine, çok güzel çalışmalar yapacağına, muradına ereceğine, sevdiğine kavuşacağına, refah düzeyinin düşeceğine, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kafasi kel gördüyseniz:

  • Fikir paylaşımları yaşam tarzınızı etkileyebilecek kararlar almanıza yardım edebilir.

Kahve falında kafanın yarısını kel görmek insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kafasının kel olduğunu görmek pişman olacağı şeyler yapacağına, her türlü olasılığa karşı hazırlıklı olmasından ötürü zarar görmeden bu süreci atlatacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kel kafalı erkek görmek her zaman el üstünde tutulacağına, maddi açıdan rahata erileceğine, yoksul kimselerin zengin bir hayat süreceğine, tüm isteklerine ve ideallerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kel kafalı adam görmek boş yere korku duyulacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kafasi kel görmek anne babasından çok hayırlı dualar alacağına, başarılı bazı çalışmaların ardından çok istediği ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kafasının yarısını kel görmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, bu sayede çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına delalet eder.

Kahve falında kafasını kel görmek kolaylıklarla karşılaşacağına, üzüleceğine, zor durumda kalacağına işaret eder.

Kahve falında kafanı kel görmek sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine, endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir