AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafanı çarpmak

Kahve falında kafanı çarpmak

Kahve falında kafanı çarpmak fal sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, yeni bir sosyal hayata adıma atacağına, toplumun sevgisini daha fazla kazanacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, kâbus gibi günlerin geleceğine, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına delalet eder.

Kahve falında kafanı çarpmak gördüyseniz:

  • Kaynaklarınızı doğru şekilde kullandığınız, doğru tavırlar sergilediğinizi veya karlı işler yaptığınızı düşünüyor, emin olamıyor olabilirsiniz.

Kahve falında kafayı taşa çarpmak işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kafayı duvara çarpmak çok sevdiği ve değer verdiği bir kişiden çok büyük ve acı dolu bi haber alacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kafayı çarpmak sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, sevinç ve mutluluğa rivayet etmektedir.

Kahve falında kafanı çarpmak falı kapatan kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine, helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına işarettir.

Kahve falında kafayı kapıya çarpmak şifa ve ilaç bulacağına, bu sayede ruhunun da, bedeninin de iyileşeceğine, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına alamet eder.

Kahve falında kayaya çarpmak kariyerinde aşama kaydedeceğine, yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında otobüse çarpmak işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına ve kurulan hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine, emeklerinin ve sermayesinin boşa gitmeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yeni arabayı çarpmak yaşayacağı heyecanın daha önce yaşadıklarının hiç birine benzemeyeceğine, imrenilecek bir ev yaşantısının olacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir