AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafayı çarpmak

Kahve falında kafayı çarpmak

Kahve falında kafayı çarpmak elde bulunan maddi imkânların rahat bir şekilde kullanılacağına, anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin sona ereceğine ve yaptığı işlerde her zaman bolluk ve bereketin hâkim olacağına, daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, hanesindeki aşın, ekmeğin ve paranın da artacağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir döneme gireceğine tabir olunur.

Kahve falında kafayı çarpmak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin bazı olaylara yapabileceği katkıları gözünüzde büyütüyor olabilirsiniz.

Kahve falında kafanı çarpmak şanssızlığının ortadan kalkacağına, hasara uğrayan bir eşyanın tamir edileceğine işarettir.

Kahve falında kafayı kapıya çarpmak deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına delalet eder.

Kahve falında kafayı çarpmak çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, kendi işini kuracağına, ticaret adamı (kadını) olacağına ve herkesin adından söz ettiği itibarlı kişi konumuna geleceğine delalet eder.

Kahve falında kafayı taşa çarpmak sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kafayı duvara çarpmak insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına, işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında araca çarpmak elindekilerle yetinmeyi bileceğine ve küçük şeylerle bile mutlu olacağına, iyi fırsatlar, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında arabaya arkadan çarpmak rahata erileceğine, yeni işler peşinde koşulacağına, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpeğe arabayla çarpmak sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir