AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafayı duvara çarpmak

Kahve falında kafayı duvara çarpmak

Kahve falında kafayı duvara çarpmak elindekileri kaybedeceğine, maddi zarara uğrayacağına, hataların telafi edileceğine ve yakın bir akrabaya iş konusunda destek olunacağına, iş hayatında yapılan bir işten büyük bir zarar görüleceğine, aile hayatında çok üzücü olaylar ile karşılaşacağına, özel duygular besleyeceği kişiden de duygularına karşılık alacağına, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine alamet eder.

Kahve falında kafayı duvara çarpmak gördüyseniz:

  • Maddi kazanç sağlamanıza yardım edecek fikirleri gözden kaçırmayın.

Kahve falında kafayı duvara çarpmak büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına işarettir.

Kahve falında arabayı duvara çarpmak arkadaşına söylediği bir sırrın açığa çıkması yüzünden bazı kimselerle arasında kırgınlıklar yaşanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine işaret eder.

Kahve falında arabayla duvara çarpmak çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kafayı kapıya çarpmak hayırlı bir haber alınacağına, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına rivayet eder.

Kahve falında kafayı çarpmak gireceği işlerden zarar ederek çıkacağına, lüks, konforlu, rahat, zahmetsiz ve çilesiz bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında kafanı çarpmak her türlü yeniliğin mutluluk vereceğine, zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına delalet eder.

Kahve falında kafayı taşa çarpmak borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına işaret eder.

Kahve falında camiye çarpmak çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir