AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafayı taşa çarpmak

Kahve falında kafayı taşa çarpmak

Kahve falında kafayı taşa çarpmak deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, son zamanlarda işlerinde yaşanan sıkıntıdan kurtularak ferahlığa çıkacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine rivayet eder.

Kahve falında kafayı taşa çarpmak gördüyseniz:

  • Gereğinden fazla cazip görünen fikir, teklif veya yatırım önerilerine şüpheyle yaklaşmanızda fayda var.

Kahve falında kafayı taşa çarpmak yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına ve her şeyin yoluna gireceğine, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine delalettir.

Kahve falında kafayı duvara çarpmak biraz sıkıntılı günler geçireceğinize, sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine tabir olunur.

Kahve falında kafayı kapıya çarpmak hasreti çekilen bir kişiye kısa sürede kavuşulacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kafanı çarpmak çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sosyal hayatında insanlar tarafından aranan biri olacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, herhangi bir sıkıntı yaşamadan çok büyük sorunların üstesinden kolayca geleceğine ve yakın bir zaman içinde iş hayatındaki ve sosyal hayatındaki birçok kişinin, çok kıskanacağı bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kafayı çarpmak anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, herkesi doğru yola çağıracağına ve dünya hayatı ile ilgili herşeyden vazgeçeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında taşa çarpmak sadaka vermekten, insan sevindirmekten ve iyilik yapmaktan vazgeçmeyeceğine, kişinin hayat sevincinin artacağına alamet eder.

Kahve falında başını taşa çarpmak kredi çekileceğine ancak yaşanan maddi ve manevi sıkıntılar yüzünden ödenemeyeceğine, hayırlı ve kısmetler ve rızklar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında birinin kafasını taşla ezmek Allah yolunda ilerleyeceğine, insanların çok zor bir iş olduğu için girmek istemeyeceği bazı çalışmalara gönüllü olarak gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir