AnaSayfa / Genel / Kahve falında kocaya tokat atmak

Kahve falında kocaya tokat atmak

Kahve falında kocaya tokat atmak aile işlerinin başına geçeceğine, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, sevdiği kişilerin yapacağı bazı hatalar yüzünden kalbinin kırılacağına, çirkin iftiralara uğrayacağına bu olaydan sonra içine kapanıp, uzun süre kimseye güvenmeyeceğine, içinde bulunduğu bu kötü durumdan kısa süre içinde ve canını sıkmadan kurtulacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği şeyleri yapacağına, hayal ettiği şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine işaret eder.

Kahve falında kocaya tokat atmak gördüyseniz:

  • Gururlu tavırların sizden beklenen şeyler konusunda sizi sıkıntıya sokmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında kocaya tokat atmak daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kocasına tokat atmak ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kocasından tokat yemek eline geçen kazancı hayal ettiği projeler için harcayacağına, malın ve paranın da arttıkça artacağına işarettir.

Kahve falında öğretmene tokat atmak helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine, zorlukların baş göstereceğine, dertlerin artacağına yorulur.

Kahve falında erkek çocuğuna tokat atmak sorunlu bir dönem geçirileceğine, işlerin aksayacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında bir erkeğe tokat atmak kişinin gönül hoşluğu ile karşılaşacağına, keyfinin kaçacağına işarettir.

Kahve falında kardeşe tokat atmak iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, işyerinde kıskanç bir kişinin yol açacağı bir sorun yüzünden üzüntü duyulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında tokat atmak borçsuz, sıkıntısız ve güzel yaşayacağına, geniş rızık elde edeceğine, hayat düzeninin alt üst olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir