AnaSayfa / Genel / Kahve falında tokat atmak

Kahve falında tokat atmak

Kahve falında tokat atmak uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, çok büyük zararlar ile karşılaşacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, üzüntü yaşamaya, sorunlarının kısa bir zaman içinde sona ereceğine, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tokat atmak gördüyseniz:

  • Olumlu gelişmeler bazı programlarınızın ya da planlarınızın hızlanmasını sağlayabilir.

Kahve falında ablaya tokat atmak çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar ile çok endişeli günler yaşanacağına ve büyük bir çalışmaya girerek çok güzel ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında çocuga tokat atmak maddi konularda hiç sıkıntı duymadan yoluna devam edip, neşeli bir hayat süreceğine, sorunlarını bu sayede ortadan kaldıracağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir kadına tokat atmak çok büyük hayır duası alınacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında erkek çocuğuna tokat atmak iftiraya uğrayacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında yüze tokat atmak sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini tokat atmak yeni ve daha dinamik bir hayat tarzını benimseyerek evini ve yaşadığı şehri değiştireceğine ve yeni bir iş bulup orada çalışacağına, etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına rivayet eder.

Kahve falında kadına tokat atmak uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine ve zor bir kişinin yanında işe başlanacağına, zorlukların artacağına rivayet eder.

Kahve falında kendine tokat atmak çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, ancak çok büyük bir sabır göstererek ve azmederek bu durumda kendi başının çaresine bakacağına ve kısa zaman içinde sorunun üstesinden geleceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir