AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafaya kurşun yemek

Kahve falında kafaya kurşun yemek

Kahve falında kafaya kurşun yemek rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine, üzüntü duyduğu konuları kendi imkânları ile düzeltmeye çalışacağına, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, sevdikleri ile birlikte olacağına, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, mutlu olacağına deyim yerindeyse adeta ayaklarının yerden kesilmiş gibi hissedeceğine, çok büyük ve hayırlı bir iş hayatı yaşayacağına delalettir.

Kahve falında kafaya kurşun yemek gördüyseniz:

  • Anlaşmalar sırasında uzun saatler süren konuşmalara katlanılması gerekebilir.

Kahve falında kafasına kurşun yemek çevresinde de böyle kimselerin bulunacağına, iyi niyetle ses çıkarmayan fal sahibinin bu durumdan hoşnut olmayarak yöneticileriyle görüşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kafaya kurşun yemek kötü ve zor günler yaşanacağına, maddi imkânlarının azalacağına, bunalımlı günler geçirileceğine, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kafasına kurşun sıkıldığını görmek hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine, içine dolan huzurun ve rahatlığın gözlerindeki ışığı arttıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında kafaya kurşun sıkmak dostların kişiye verdiği öğütlerin kulak ardı edilmesinden ötürü istenilen hedeflere ulaşmakta zorluk çekileceğine, çok üst mevkilere yükseleceğine ve hayal ettiği şeylere daha kısa zamanda kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında kafadan kurşun yemek kısmetsizlik yaşanmayacağına, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına yorulur.

Kahve falında sırtına kurşun yemek problemlerin sorunsuz şekilde çözüleceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının bahtının açılacağına delalettir.

Kahve falında kurşun yemek vurulmak mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayağından kurşun yemek daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, büyük parasal sorunların ve tartışmaların ortadan kalkacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir