AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşına taş atmak

Kahve falında arkadaşına taş atmak

Kahve falında arkadaşına taş atmak kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, ticaretten ve kazançtan yana zarara gireceğine, fal sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, verilen bütün emeğin karşılığının alınacağına, hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, geçmişini arkada bırakacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşına taş atmak gördüyseniz:

  • İnsani ilişkiler sizde sebepsiz sıkıntı ya da üzüntülere sebep olabilirler.

Kahve falında arkadaşına taş atmak atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, üstünlük elde edeceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında baykuşa taş atmak iş hayatında karşısına çıkacak bazı sorunlar yüzünden işinden olacağına, Allah’a sığınması ve dua etmesi sayesinde sıkıntılarından kurtulacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine, ailevi sorunlar yaşanacağına, kötü günler görüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tuvalete taş atmak zor durumlara düşüleceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tilkiye taş atmak yaşama karşı isteğini kaybedeceğine, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına, gözyaşının kuruyacağına, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine alamet eder.

Kahve falında tek taş yüzük atmak gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, yaptığı çalışmaların heba olacağına işarettir.

Kahve falında kadına taş atmak sevdikleri ile bir araya geleceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bir yere taş atmak kendisine akıl hocalığı yapan bir kişiyi kaybedeceğine, mal varlığında kayıplar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında büyük taş atmak asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir