AnaSayfa / Genel / Kahve falında tilkiye taş atmak

Kahve falında tilkiye taş atmak

Kahve falında tilkiye taş atmak varolan sorunlarının üzerine yeni sorunların ekleneceğine, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, nasibin bollaşacağına, çok büyük mutluluklar ve sevinçler duyacağına, hastalıkların uzak duracağına, başarıyı, kazancı, mutluluğu ve huzuru yakalayacağına, alın teri dökülmesine ve birçok sıkıntı çekilmesine rağmen hak edilen ücretin alınamayacağına, zor zamanların geride kalacağına, işlerin açılacağına, fırsatların çok iyi ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, uzun zamandan beri yaşanmamış olan zararlarla karşılaşılacağına ve kimseden destek alınamadığı için büyük bir çıkmaza girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tilkiye taş atmak gördüyseniz:

  • Sizden farklı bir geçmişi olan veya sizden farklı kültürlerden gelen kişilerle iletişim kurmanız yeni bilgiler edinmenizi sağlayabilir.

Kahve falında tilkiye taş atmak kazançlı işlere girileceğine, kalbini kırdığı, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tilki ini görmek işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tilkiye ateş etmek eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına yorulur.

Kahve falında tilki yavrusu öldürmek işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına yorulur.

Kahve falında tilkiden korkmak çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine delalettir.

Kahve falında tilki postu görmek kendisini ve adını yüceltecek ameller yapacağına, kendine ve sevdiğine zaman ayıracağına işarettir.

Kahve falında kurt ve tilki görmek büyük üzüntüler ve acılar yaşayacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına delalettir.

Kahve falında tilki sevmek kısmetsizlik yaşayacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir