AnaSayfa / Genel / Kahve falında kanatlı deve görmek

Kahve falında kanatlı deve görmek

Kahve falında kanatlı deve görmek çok bereketli zamanlar geçireceğine, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, ticaretinin de hızlanacağına, kariyer edineceğine yorulur ve bu kişinin kendisi için şans olacağına, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, fal sahibinin yaşamında olumlu, güzel ve hayırlı değişiklikler yaşayacağına, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, evlilerin eşleri ile her günlerinin neşe ve keyif içinde geçeceğine işarettir.

Kahve falında kanatlı deve gördüyseniz:

  • Eğlenceli veya karlı işler, olanaklar veya fırsatlar söz konusu olabilir.

Kahve falında kanatlı deve görmek başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine inanılır.

Kahve falında dilinin kanadığını görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında oğlunun kafasının kanadığını görmek bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına rivayet eder.

Kahve falında kanadı kırık muhabbet kuşu görmek uzun zamandan beri hayal ettiği bir bebeğe kavuşacağına, alınteri dökülerek yapılan işten çok büyük bir maddi birikim yapılacağına, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine delalet eder.

Kahve falında tavuk kanadı görmek girilen bir yolda çok doğru bir noktaya girileceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, işlerin çok hayırlı kazançlar getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bileğin kanadığını görmek eline çok hayırlı fırsatlar geçeceğine, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kanat yemek kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine, yönetimde daha fazla söz hakkı edineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bacağının kanadığını görmek en yakındaki insanların ihanetine uğramaya ve kendini toplumdan, sosyal ortamlardan soyutlamaya yorumlanan fal, yaşanacak olumsuzluklardan sonra kişinin tüm çevresini yeni baştan düzenleyeceğine, çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir