AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafasında yara olduğunu görmek

Kahve falında kafasında yara olduğunu görmek

Kahve falında kafasında yara olduğunu görmek zarar verecek bir kişiden yardım almak zorunda kalınacağına, üzüntü veren bir durumun ortadan kaldırılacağına, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, çok bereketli ve verimli bir dönem yaşayacağına, karın artacağına, sorunların biteceğine, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, kendine olan öz güvenini kaybedeceğine ve bir daha cesaret edip büyük adımlar atamayacağına alamet eder.

Kahve falında kafasında yara olduğunu gördüyseniz:

  • Bir iş ya da iş birliği teklifi veya işinizle ilgili bir teklif söz konusu olabilir.

Kahve falında kafasında yara görmek üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, pek çok fırsatı kaçıracağına işarettir.

Kahve falında kafası yaralanmak büyük firmalardan mevki ve makam içeren iş teklifleri alınacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kafanın içinde yara görmek işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kafa derisinde yara görmek güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, çok sevineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birinin kafasında yara görmek isteklerine kulak vereceğine, şansının kendinden yana olacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının kafasında yara görmek neredeyse mahkeme kapılarına düşüleceğine, çok uzun bir süre boyunca akrabalarla arasına mesafe koyacağına, aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kafada yara görmek rahatlığa erileceğine, sorunların çözüme kavuşacağına, ruhen ve bedenen kendini çok daha iyi hissedeceğine tabir olunur.

Kahve falında kafasının yara olduğunu görmek mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, fesat kimselerin çıkacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir