AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafasında yara görmek

Kahve falında kafasında yara görmek

Kahve falında kafasında yara görmek sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine, hayırlı bir haber alınacağına ve konuşulacak bazı konuların yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına, işlerinizin bozulacağına, işsiz kişilerin iş ararken stres yaşayacaklarına ancak sonucun güzel olacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, dertlerinin unutulacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında kafasında yara gördüyseniz:

  • Bazılarını oluruna bırakmakta fayda var.

Kahve falında kafasında yara görmek hiç beklemediği bir ihanet ile karşılaşacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine delalettir.

Kahve falında kafasında yara olduğunu görmek kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına rivayet etmektedir.

Kahve falında kafada yara kabuğu görmek gireceği bir proje sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, dertlerin biteceğine, işlerin yoluna gireceğine, iş hayatında terfi alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kafasının yara olduğunu görmek bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, kendini beğenmiş ve biraz ters bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kafasında yaralar görmek büyük bir çalışma gerçekleştireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kafa yara görmek helal olan rızka ve makbul olan mallara kavuşacağına, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine delalettir.

Kahve falında kafamda yara görmek hayırsız bir kişi yüzünden akrabalardan biri ile ters düşüleceğine ve verilen sözlerin tutulmaması yüzünden eldeki işten olunacağına, daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin kafasında yara görmek zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, hayır duaları alınacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir