AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafa derisinde yara görmek

Kahve falında kafa derisinde yara görmek

Kahve falında kafa derisinde yara görmek insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, tükettiği nefes ve para ile kalacağına, sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin aşılacağına, eş, dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, uzun zamandan beri yaşadığı musibetleri ve sıkıntıları üzerinden atacağına, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kafa derisinde yara gördüyseniz:

  • Sorun yaratabilecek veya işlerinize karışabilecek kişilere dikkat etmelisiniz.

Kahve falında kafa derisinde yara görmek dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, potaya giren her top kişinin elde edeceği zaferlere ve iş alanındaki kariyerinin sürekli yükseleceğine inanılır.

Kahve falında deride yara görmek çok hayırlı ve güzel olaylar ile karşılaşacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, çevresinde dostmuş gibi davranıp dedikodu yapan yalanlarını ortaya çıkaracağına işaret eder.

Kahve falında saç derisinde yaralar görmek yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, zenginliğinin süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında saç derisinde yara görmek rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına, ancak tüm bu gelişmeler yaşanırken fal sahibinin çok mutlu olacağı, iş hayatında başına gelen kötü olaylardan kendisini kurtarabileceği bir durumla karşı karşıya kalacağına işarettir.

Kahve falında kafa derisini yüzmek ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına, çok güzel günler geçireceğine yorulur.

Kahve falında kafa derisi yüzmek yeni işler alacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kafa derisi soymak bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında kafa derisi görmek bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, yaşamsal alanlarda her türlü güvenliğin sağlandığına, düşmanlardan uzak, huzurlu ve güzel bir geleceğe adım atılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir