AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafasının yara olduğunu görmek

Kahve falında kafasının yara olduğunu görmek

Kahve falında kafasının yara olduğunu görmek aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerin açılacağına, neredeyse görülmemiş büyük başarılara imza atacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, zafer ve bol kazanç getireceğine, gülen yüzünün solacağına, hayatının ve işlerinin alabora olacağına, hayallerinin söneceğine işaret eder.

Kahve falında kafasının yara olduğunu gördüyseniz:

  • Evinizi, mal varlıklarınızı, ailenizi veya özel yaşamınızı ilgilendiren bazı planların hızlı ilerlemesi hoşunuza gidebilir.

Kahve falında kafada yara kabuğu görmek çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kafada yara görmek büyük parasal sorunların ve tartışmaların yaşanacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Kahve falında kafasının yara olduğunu görmek çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, içinde bulunduğu maddi ve manevi boşluğu işi ile dolduran fal sahibinin çok hayırlı ve sevinç getirecek olaylar ile karşılaşacağına işaret eder.

Kahve falında kafasından yaralandığını görmek huzursuz bir ortamdan çıkılacağına, hanesinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, işlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kafası yaralanmak eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına ancak daha sonra toparlanıp çok büyük ve kazanç getirecek işlere gireceğine yorulur.

Kahve falında kafanın içinde yara görmek devletle ve mahkemelerle başının derde gireceğine, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kafa yara görmek özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, aniden hayatına girecek bu insan sayesinde duygularında pek çok değişimi aynı anda yaşayacağına yorulur.

Kahve falında kafasından yaralanmak çok hayırlı ve kazanç sağlayacak çalışmalara girileceğine, karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir