AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafası yaralanmak

Kahve falında kafası yaralanmak

Kahve falında kafası yaralanmak kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, kısmetlerinin ve şansının artacağına, dertlerin yükünden kurtulacağına, stresini atacağına, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, mali açıdan çok iyi gelecek ve yeni bir iş kurulmasını sağlayacak bir projeye girileceğine, hem ün sahibi olacağına, aile hayatı içinde rahat edeceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, kısmetlerinden olacağına, stresini atacağına işaret eder.

Kahve falında kafası yaralanmak gördüyseniz:

  • Çevrenizi güzelleştirmenizi veya daha rahat hale getirmenizi sağlayacak yeni şeyler deneyebilirsiniz.

Kahve falında kafada büyük yara görmek resmi bir kurumdan gelecek bir para cezası ile sıkıntıya düşüleceğine ve istenmeyen bir kişinin misafir olarak haneye geleceğine ve çok üzüntü duyulacağına, varını yoğunu kaybedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin kafasında yara görmek sevilen bir eşyanın çalınacağına, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, bu sıkıntılardan kurtulmak için çok geniş çaplı bir düşünme ve karar verme dönemi geçireceğine ve bu dönem sonunda çok hayırlı ve akıllıca kararlar vererek sorunlarından büyük oranda kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kafanın içinde yara görmek neşe içinde olacağına, işlerinde birçok sorun yaşadıktan sonra büyük maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kafasının yara olduğunu görmek büyük miktarda kazanç elde edeceğine, işlerine yeni işler katacağına, gerçeklere yüz çevrileceğine alamet eder.

Kahve falında kafasında yaralar görmek dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına ve bir işten dolayı kötü insanlar ile muhatap olmak zorunda kalacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kafasında yara çıktığını görmek ancak daha sonra ortaya çıkacak ve falı kapatan kişinin zor zamanlar geçirmesine ve aile hayatı içinde çok sıkıntılı ve zor durumlar ile karşılaşmasına sebep olacak olaylar yaşayacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, büyük bir parasızlık yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında kafada yara kabuğu görmek rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kafamda yara görmek ailevi sorunlar yaşanacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına, sevilen şeylerin teker teker yitirileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir