AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin kafasında yara görmek

Kahve falında birinin kafasında yara görmek

Kahve falında birinin kafasında yara görmek iş konusunda başarılı ve tecrübeli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde tüm aileye yarar getirecek bir işe sahip olunacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, büyük emekler vereceğine ve canını dişine katacağına, çok büyük projeler gerçekleştirip yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla aklından geçen ve uzun yıllardan beri yapmak istediği her şeyi yapacağına, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan fal sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, rakiplerle yapılan mücadelede kazanan taraf olunacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin kafasında yara gördüyseniz:

  • Harekete geçmeden önce etraflıca düşünmeli, gidebileceğiniz en zararsız yolu seçmelisiniz.

Kahve falında kafasında yaralar görmek hayırlı ve güzel kısmetler ile karşılaşacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin kafasında yara görmek elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına, evine huzurun ve bereketin geleceğine rivayet eder.

Kahve falında kafasında yara görmek daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine, doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kafa derisinde yara görmek sevdiğine kavuşacağına, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine işaret eder.

Kahve falında kafa yara görmek üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının kafasında yara görmek tahmin edilenden daha çok kazanç elde edileceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kafada yara görmek makamının yükseleceğine, büyük başarılara ve kazançlara kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kafasında yara olduğunu görmek kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir