AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasının kafasında yara görmek

Kahve falında başkasının kafasında yara görmek

Kahve falında başkasının kafasında yara görmek gönlündeki gibi sevileceğine, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine ve mutlu olacağına, çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına, yuva kuracağına, atılan her adımla sıkıntılardan biraz daha uzaklaşılacağına, bir sebeple olayların da günden güne daha karanlık ve kasvetli bir hal alacağına, aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının kafasında yara gördüyseniz:

  • Yakın çevrenizdeki samimim ilşkileriniz çok dikkat çekmektedir.

Kahve falında kafanın içinde yara görmek yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine delalettir.

Kahve falında kafasının yara olduğunu görmek hatalı bir adım yüzünden iş yerinde ihtar alınacağına, ardı ardına sıkıntıların baş göstereceğine, tartışmalı bir işe girileceğine, kazancın gittikçe azalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kafada yara olduğunu görmek rahatsızlık veren bir durumun eş, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, kişinin toplum içinde hatırı sayılır, itibarlı ve saygın bir kimse olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kafada büyük yara görmek iyi şartlara kavuşacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının kafasında yara görmek işlerini düzene sokacağına, çok daha iyi koşullara sahip olacağına inanılır.

Kahve falında kafasında yara görmek atılacak adımlar sayesinde işlerinin her geçen gün daha da artacağına, elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına delalet eder.

Kahve falında kafasından yaralandığını görmek tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında kafa yara görmek geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir