AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafada yara görmek

Kahve falında kafada yara görmek

Kahve falında kafada yara görmek bankada önemli oranda parasının, birden fazla evinin ve arabasının ayrıca kendisine bolluk, bereket, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına, refahının ve varlığının artacağına, bir sebeple aile hayatını ve iş hayatını aksatacağına, iş projelerinin gerçek olacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine, fal sahibi erkekse şansının açılacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına delalettir.

Kahve falında kafada yara gördüyseniz:

  • Tatil sürecinde, işle ilgili konuları zekice ele almalısınız.

Kahve falında kafasının yara olduğunu görmek sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, kalben çok rahat edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kafamda yara görmek aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük destekler vereceğine ve borçlarından kurtulmasına yardımcı olacağına tabir olunur.

Kahve falında kafa derisinde yara görmek sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, sıkıntıların tez zamanda çözüm bulacağına, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına, zararlı bir kişi ile bağların koparılacağına ve arada kalınan bir konuda en doğru kararın verileceğine inanılır.

Kahve falında kafasında yara olduğunu görmek hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, insanlar tarafından yüzüstü bırakılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kafasında yara görmek sermaye elde edeceğine, rızık bolluğu içinde olacağına, konfor içinde yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kafasında yaralar görmek girdiği her işte çok başarılı olacağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine yorulur.

Kahve falında kafada yara görmek daha başarılı ve kazançlı olacağına, kendisine yeni bir iş bulacağına alamet eder.

Kahve falında birinin kafasında yara görmek geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine, ayrılıkların birleşmeyle noktalanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir