AnaSayfa / Genel / Kahve falında arkadaşına sigara vermek

Kahve falında arkadaşına sigara vermek

Kahve falında arkadaşına sigara vermek işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, hayat içinde yeni bir sayfa açılacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, istenen ve hayali kurulan yaşama kavuşulacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, kişinin kendisini hayallerine ve hedeflerine taşıyacak kapıları rahatlıkla açacağına ve gözünü diktiği her şeyi elde edeceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, planlarının ve projelerinin çok beğenileceğine, günaha gireceğine inanılır.

Kahve falında arkadaşına sigara vermek gördüyseniz:

  • Gökyüzünün konumu sizi hiç hesapta olmayan bir pozisyona düşürebilir.

Kahve falında bir arkadaşının sigara içtiğini görmek kişinin hayata bakış açısında meydana gelen değişikliği aile hayatına da olumlu şekilde yansıtacağına, daha isabetli kararlar alacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşından sigara almak işinden ekmeğinden olacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşlarla sigara içmek dişi zorla çekiliyorsa mallarının haciz edileceğine, zaman zaman farklı yerlere tatile ya da iş gezilerine gidileceğine delalet eder.

Kahve falında bir arkadaşın sigara içtiğini görmek derin bir nefes alacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşla sigara içmek yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında arkadaşını sigara içerken görmek sahip olduklarının kıymetini elindeyken bilmeyeceğine, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında sigara içen arkadaşını görmek girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine alamet eder.

Kahve falında arkadaşı sigara içerken görmek etrafındaki kişilere de yardım edeceğine, böylece daha büyük adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir