AnaSayfa / Genel / Kahve falında şişeden su dökmek

Kahve falında şişeden su dökmek

Kahve falında şişeden su dökmek ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine, sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, şerefe ve izzete, alıştığı hayat düzeninin çok aşağısında bir yaşama sahip olunacağına, sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, çok uğraş vereceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şişeden su dökmek gördüyseniz:

  • Fiziksel enerjiniz yüksek olmakla beraber zaman zaman, çabuk geçen bitkinlikler duymanız olasıdır.

Kahve falında şişeden su dökmek yeni çalışmalar yapılacağına ve sorunların düzeltilmesi için büyük bir uğraş verileceğine, zor ve sıkıntılı günler geçirileceğine, aile hayatı içinde fikir çatışmalarının yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında şişe içinde su görmek çok uzun zaman boyunca büyük zarar veren borçların sona erdirileceğine, maddi konularda destek olacak bir ortak bulunacağına, kazancının her geçen gün artacağına delalettir.

Kahve falında su şişeleri görmek iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine yorulur.

Kahve falında pet şişede su içmek işlere nazar değeceğine, herkesin şaşırtılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında plastik şişede su görmek gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına çok mutlu olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında su şişesi kapağı görmek aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına yorulur.

Kahve falında su dolu pet şişe görmek uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, aile hayatında çok güzel bir birlikteliğe yelken açılacağına inanılır.

Kahve falında şişeyle su almak uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, ortak olarak gireceği bir işte hiç beklemediği kadar büyük kazançlar elde edeceğine, çevresindeki insanlar tarafından çok sevilen ve sayılan bir kişi olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir