AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafamda yara görmek

Kahve falında kafamda yara görmek

Kahve falında kafamda yara görmek ancak tüm bu sorunların ardından yeteneğe bağlı olarak bazı projeler gerçekleştirileceğine, kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, elinden bazı mallarını çıkarmak zorunda kalacağına, sorunların tamamının olmasa da bir kısmının bu sayede bitirileceğine, sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında kafamda yara gördüyseniz:

  • Yaşlı kimselerle veya otorite konumundaki kimselerle ilişkileriniz zordur.

Kahve falında kafasında yaralar görmek sağlık ve huzur dolu bir döneme gireceğine, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında kafasında yara çıktığını görmek hastalıklardan kurtulacağına, bir sebeple çok sıkıntılı ve zor bir duruma düşeceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kafanın içinde yara görmek bazı zevklerinden geri kalacağına, konforunu ve rahatını yitireceğine, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kafa yara görmek sorunlarını halletmeyi başaracağına, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında kafada yara kabuğu görmek işindeki bereketin de çoğalacağına, parasal ve ruhsal sorunların artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kafasında yara olduğunu görmek yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, çalışma hayatında bazı sorunların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının kafasında yara görmek yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına ve çok büyük sorun yaratan bazı çalışmaların iptal edilip diğerlerine ağırlık verilmesi ile çok daha büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında kendisini çok sevindirecek bazı gelişmeler yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kafada büyük yara görmek akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına, özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir