AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafasında yaralar görmek

Kahve falında kafasında yaralar görmek

Kahve falında kafasında yaralar görmek başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına, ancak yakın bir zaman içinde büyük sıkıntılar yaşanacağına, sonradan da aslında kendini bu denli yıpratmasını gerektirecek kadar kötü bir şey olmadığını anlayacağına, iç dünyasının güzelleşeceğine, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında kafasında yaralar gördüyseniz:

  • Bir uyarım var; Aşk ilişkilerinizde duygusallığı abartma eğilimindesiniz.

Kahve falında kafasından yaralandığını görmek eşlerinin kapanacağına, bir anda zenginlikten fakirliğe düşeceğine, çok büyük bir borcun altına birlikte gireceklerine, uğranılan zararın paylaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin kafasında yara görmek fal sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine rivayet eder.

Kahve falında kafada yara görmek sevdiklerine kavuşacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında kafanın içinde yara görmek hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine inanılır.

Kahve falında kafası yaralanmak sevilen bazı kişilerden ihanet görüleceğine, bu yüzden çok zor zamanlar geçirileceğine ancak sonra bu durumdan kurtulacağına, mal varlığında kayıplar yaşayacağına ve para kaybedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kafada yara olduğunu görmek şans, bereket ve kazanç kapılarının kapanacağına, kişinin iş ve özel hayatının ilerleme göstereceğine, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında kafa derisinde yara görmek kişinin dertlerinin dermanına, hastalıklarının ilacına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına ve sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine delalettir.

Kahve falında kafasından yaralanmak aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir