AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafada yara kabuğu görmek

Kahve falında kafada yara kabuğu görmek

Kahve falında kafada yara kabuğu görmek onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, işte de mutlu olunacağına, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, kendisinin de bundan büyük mutluluk duyacağına, dine ve Allah’a yakınlaşacağına, zarar ettiği işlerde çok büyük rahatlıklar yaşayacağına, hayal ettiklerini yaşama şansı vereceğine, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine ve bol hayır duaları alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kafada yara kabuğu gördüyseniz:

  • İç sesinizi dinlemelisiniz.

Kahve falında kafada yara kabuğu görmek sıkıntılarını atacağına, ileride çok zengin biri olacağına alamet eder.

Kahve falında yara kabuğu görmek sorunların kısa zaman içinde biteceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına, âlim kişiler arasına gireceğine işaret eder.

Kahve falında kabuklu yara görmek onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına, çok kötü günler geçireceğine, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında başta yara kabuğu görmek kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, kötülüklerden uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yara kabuğunu koparmak yaşanan maddi problemlerin artacağına ve üzücü durumlara düşüleceğine, bunun da maddi özgürlüğünü kazanmasına, ekmeğini daha kolay ve daha rahat elde etmesine vesile olacağına inanılır.

Kahve falında kabuklaşmış yara görmek işlerin daha iyi bir hal alacağına, sıkıntıların sona ereceğine, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına rivayet eder.

Kahve falında kabuklu yaralar görmek karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında yara kabuğu kaldırmak en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir