AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafasında yara çıktığını görmek

Kahve falında kafasında yara çıktığını görmek

Kahve falında kafasında yara çıktığını görmek zorlukların ve sorunların aşılacağına, evli kişiler için ise, mutlu bir yuvaya sahip olacağına, Allah’ın lütuflarına ereceğine, hayalini kurduğu yaşamın kapılarını aralamak için de büyük fırsatlar yakalayacağına, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, daha rahat bir hayatı olacağına, girdiği hiçbir işte başarı sağlayamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kafasında yara çıktığını gördüyseniz:

  • Yardımcı olma çabanız sizden fayda sağlamaya çalışan kişilerle karşılaşmanıza neden olabilir.

Kahve falında kafasında yara çıktığını görmek keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine, parasal olarak çok kazanç elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kafasından yaralanmak sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine ve takdirlerini kazanacağına, şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına rivayet eder.

Kahve falında kafasının yara olduğunu görmek talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, bunun da onun için büyük bir rahatlık ve kolaylık olacağına inanılır.

Kahve falında başkasının kafasında yara görmek herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, iş yerinde veriminin düşmesi sonucunda işini kaybetme tehlikesi ile karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında birinin kafasında yara görmek ağız tadının, keyfinin ve neşesinin de yerinde kalacağına, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kafasından yaralandığını görmek azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, geç de olsa kendine mutlaka şifa olacağına ve hayır getireceğine rivayet eder.

Kahve falında kafasında yara olduğunu görmek çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine, umutlarının kendisine hayır getireceğine yorulur.

Kahve falında kafasında yara görmek meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, işinde bol kazanç elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir