AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafada büyük yara görmek

Kahve falında kafada büyük yara görmek

Kahve falında kafada büyük yara görmek akrabaların araya girmesi ile etraftaki insanlarla yaşanabilecek tartışmaların başlamadan bitirileceğine, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, işine dört elle sarılacağına, üzerine düşüldükçe daha da nazlanacağına, verdiğiniz kararların size fayda yerine zarar getireceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, sorunlarını sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği kişilerden alacağı destekler sayesinde kısa süre içinde çözüme ulaştıracağına, atacağı adımlar ve ortaya koyacağı başarılar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, tövbelerinin ve dileklerinin kabul olacağına rivayet eder.

Kahve falında kafada büyük yara gördüyseniz:

  • Sağlığınız açısından, fiziksel olarak bir rahatsızlığınız olmasa da, geçirebileceğiniz küçük stresler yüzünden sarsılabilirsiniz.

Kahve falında kafada büyük yara görmek konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, heyecandan ve mutluluktan ne yapacağını bilemeyeceğine inanılır.

Kahve falında kafasında yara olduğunu görmek kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine, endişe edilen durumların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında kafasının yara olduğunu görmek manevi açıdan tatmin olmanın ötesinde, maddi olanaklarının da tahmininden çok daha fazla artacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kafamda yara görmek rahatsızlık veren olayların yakın zaman içinde sona ereceğine, aile bireyleri ile tartışacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kafasından yaralanmak ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, mesleğinde uzmanlık yapacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kafası yaralanmak bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına, evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kafanın içinde yara görmek aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına tabir olunur.

Kahve falında kafasında yara görmek önünü kesmek isteyen bazı kişilere rağmen işinde iyi bir şekilde ilerleyeceğine, özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir