AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafası sıkışmak

Kahve falında kafası sıkışmak

Kahve falında kafası sıkışmak sorunların kısa süre içinde çözüme ulaşacağına, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, sıkıntılarını dile getirmek istese de bir sonuç alamayacağına, zorlukların artacağına, çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine ve bu kazançlar ile çok hayırlı başarılar elde etmek için bazı adımlar atılacağına, bir sebeple yakın bir zaman içinde bir rahatsızlığa yakalanacağına, işlerinin kendisini çekemeyen insanlar tarafından baltalanacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına işarettir.

Kahve falında kafası sıkışmak gördüyseniz:

  • Sizi rekabet ortamlarına çekmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında kafası sıkışmak güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, çok sevileceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına işaret eder.

Kahve falında kalbi sıkışmak işlerin çok büyük bir çıkmaza gireceğine, eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sıkı ayakkabı giymek atılan adımların daha iyi bir şekilde düşünüleceğine, elinde bulundurduğu imkânlar ile işlerinde iyi yerlere geleceğine, sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancı erkekle el sıkışmak ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, hayatının olumsuz yönde değişeceğine rivayet eder.

Kahve falında bir deliğe sıkışmak hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine inanılır.

Kahve falında eski sevgiliyle el sıkışmak tekin olmayan yollara parasını ve malını harcayacağına, yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına işarettir.

Kahve falında başbakanla el sıkışmak istihdam edeceğine, huzur ve sessizlik içinde yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle el sıkışmak sıcakkanlı bir kişi olunacağına, yeni mallara sahip olacağına, olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir