AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıkı ayakkabı giymek

Kahve falında sıkı ayakkabı giymek

Kahve falında sıkı ayakkabı giymek sürpriz, olumlu ve güzel gelişmeler yaşayacağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, birçok yeni bağlantı kurulacağına, çok sert geçen bir yolculuk sonunda çok çok az bir para kazanarak evine döneceğine, çok sıkıntı çekeceğine, ekmek ve dünya malı alacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine delalettir.

Kahve falında sıkı ayakkabı giymek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan veya çıkabilecek fırsatları dikkatle gözden geçirmeniz gerekiyor; aralarından bazıları gerçekten büyük bir şeyin başlangıcı olabilir.

Kahve falında sıkı ayakkabı giymek rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, şifa bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çiçekli ayakkabı giymek muradın olacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının topuklu ayakkabı giydiğini görmek iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına, çok büyük sorunlar ile karşılaşacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında camide ayakkabı giymek kendisine büyük katkısı olacağını düşündüğü bir konuda eğitim alacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına tabir olunur.

Kahve falında krem ayakkabı giymek başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, farklı şekillerde gelir elde edeceğine ve zenginliği bulacağına alamet eder.

Kahve falında bebek ayakkabısı giymek sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında büyük mavi ayakkabı giymek eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine ve hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına inanılır.

Kahve falında güzel ayakkabı giymek üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir