AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalbi sıkışmak

Kahve falında kalbi sıkışmak

Kahve falında kalbi sıkışmak büyük kayıplara uğrayacağına, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına, ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, zor durumların tatlıya bağlanacağına, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine ve çok büyük zararlara uğranacağına, nazara gelinecek başarılar elde edileceğine, işlerin sarpa saracağına, yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine delalet eder.

Kahve falında kalbi sıkışmak gördüyseniz:

  • Kişisel gelişiminize önem vermeniz önemli fırsatların önünü açabilir.

Kahve falında kalbi sıkışmak platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine delalet eder.

Kahve falında kalbinin sıkıştığını görmek kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, meslek hayatının da başarılarla geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kalbin sıkıştığını görmek iftiraya maruz kalınacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinin kalbinden vurulduğunu görmek kazancının artacağına, rızkının çoğalacağına, problemlerinin çözüleceğine, yapılacak bir girişim sayesinde işlerin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin kalbinin durduğunu görmek işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kalbinden bıçaklamak kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına, yaptığı işlerden yana manevi huzur duyacağına ve adının yürüyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kalbi atmak gamdan, kederden, üzüntüden ve gözyaşından uzak duracağına, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kalbinin sesini duymak yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir