AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk kafası görmek

Kahve falında tavuk kafası görmek

Kahve falında tavuk kafası görmek uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, elinin darlığa düşmeyeceğine, sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, sorunlara hızlı bir şekilde çare bulunacağına ve çok doğru adımlar atılarak aile hayatına renk getirileceğine, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, fal sahibinin uyarı alabileceğine, aile bireyleri ile çok mutlu olacağına ve aile içinde büyük sevinç yaşayacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına alamet eder.

Kahve falında tavuk kafası gördüyseniz:

  • Şikayet veya eleştirilerle karşılaşabilirsiniz.

Kahve falında tavuk kafası koparmak istemeden de olsa ailesi ve çok sevdiği arkadaşları ile arasının açılacağına, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tavuk kafasını koparmak işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, zahmet ve borç bilmeden yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kafasız tavuk görmek kırgınlıkların sona ereceğine ve yoksul ve gariban kişilere yardımcı olunması sayesinde bol bol hayır duası alınacağına, hasret içinde kalacağına alamet eder.

Kahve falında kafası kopmuş tavuk görmek bir sebeple iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine alamet eder.

Kahve falında tavuğun kafasını koparmak hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına inanılır.

Kahve falında tavuk kafası görmek hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tavuk kemiği yutmak çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, hanesinden bolluk ve bereketin eksik olmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pişmiş tavuk yemek imkanlarını zorlayarak hedeflerini büyüteceğine ve ideallerine sımsıkı sarılacağına, her türlü derde ve üzüntüye karşı hazır olunduğuna, işlerle ilgili doğru karar vermek için detaylı bir düşünme yolu seçildiğine, ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir