AnaSayfa / Genel / Kahve falında pişen tavuk görmek

Kahve falında pişen tavuk görmek

Kahve falında pişen tavuk görmek kendisini üzen ve kıran bazı durumlar ile karşılaşacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, güzel bir döneme girileceğine, sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına, elinin hiçbir zaman darda kalmayacağına, düşmanların ve rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine tabir olunur.

Kahve falında pişen tavuk gördüyseniz:

  • İlişkileriniz esnasında daha dikkatli olmanız veya daha dikkatli konuşmanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında pişecek tavuk görmek kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, hem siyasal hem de sosyal konularda üstün bilgilerle donanacağına tabir olunur.

Kahve falında pişmiş tavuk eti yemek hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tencerede pişmiş tavuk görmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, sıkıntılardan ve üzüntülerden kurtuluşa erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pişmiş bütün tavuk görmek kazancını katbekat arttıracağına, fakir çocukları giydireceğine delalettir.

Kahve falında pişmiş tavuk ikram etmek başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine, yaptığı çalışmaların büyük ses getireceğine, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına inanılır.

Kahve falında pişmiş tavuk ayıklamak önemli fırsatları değerlendirmek yerine hevesle hareket edileceğine, borca batacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pişmiş tavuk kanadı görmek ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına, mutluluğunu kaçıran, onu üzen, sıkan ve hasta eden tüm kötü olayların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pişmiş tavuk et yemek girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir