AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafasız tavuk görmek

Kahve falında kafasız tavuk görmek

Kahve falında kafasız tavuk görmek nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, gelecek ile ilgili kurulan tüm planların gerçekleşeceğine, hayırlı haberler alacağına, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına, sorunlarından kurtulacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, bunun da kendisi için hayırlı olacağına, refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında kafasız tavuk gördüyseniz:

  • Belli konularda voltaj yükseliyor.

Kahve falında tavuk kafası görmek ailesinin gerekli tüm ihtiyaçlarını giderebilecek maddi ve manevi güce erişeceğine, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kafasız tavuk görmek kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında tavuğun kafasını koparmak büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, hatalı davranışları yüzünden ikaz edileceğine delalet eder.

Kahve falında kafası kopmuş tavuk görmek hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına, yaşanan bir tatsızlığın tatlıya bağlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tavuk kafasını koparmak kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, yapılan hataların çok zarar getireceğine, sıkıntıların birbiri ardına patlak vereceğine ve sevilen bir kişi ile ilgili olarak üzücü bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında tavuk kafası koparmak işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Kahve falında kırmızı tavuk eti görmek yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına, hakkınızda hiç de hoş olmayan dedikodular yapılmasına inanılır.

Kahve falında tavuk pilav görmek işlerin çok büyük kazanç sağlayacağına, büyük kazanç getirecek işlere gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir