AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuğun kafasını koparmak

Kahve falında tavuğun kafasını koparmak

Kahve falında tavuğun kafasını koparmak büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, işlerinin eskisi gibi yolunda gideceğine, falı kapatan kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına, her zaman evlatlarının başarılarıyla gurur duyacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, var olanlar ile yetinip geçinmeye çalışacağına ancak bir süre sonra bu söylediklerini gerçekleştirmekte zorlanacağına ve yeni işlere gireceğine, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine, iş dünyası içinde büyük bir saygınlık kazanılacağına, bir sebeple çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Kahve falında tavuğun kafasını koparmak gördüyseniz:

  • İşleriniz için genç bir insandan yardım almanız mümkündür.

Kahve falında tavuğun kafasını koparmak sadece maddi gücünü kaybetmekle kalmayacağına, üç kuruş maaşa kıt kanaat yaşamak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında tavuk kafası koparmak projelerinin ve çalışmalarının takdire layık görüleceğine bu sayede hem makamının hem de kazancının artacağına, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına delalettir.

Kahve falında kafasız tavuk görmek çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında kafası kopmuş tavuk görmek hayallerinin gerçekleşmesi için ettiği duaların kabul olacağına ve bu sayede kişinin keyfinin yerine geleceğine, hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına inanılır.

Kahve falında tavuk kafası görmek hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, onun yolundan ayrılmayacağına yorulur.

Kahve falında tavuk kafasını koparmak yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine işarettir.

Kahve falında kızarmış tavuk yemek Allah’ın iyiliklerinin kendisine isabet edeceğine bu sayede rahat nefes alacağına, sorunların kısa sürede aşılacağına delalettir.

Kahve falında kahverengi tavuk görmek atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir