AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk kafası koparmak

Kahve falında tavuk kafası koparmak

Kahve falında tavuk kafası koparmak kendisini üzen ve kötü bir duruma getirebilecek olaylardan ve kişilerden uzak duracağına, hanesinin bollukla dolacağına, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, çalışmaların çok büyük başarılar kazandıracağına, maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, mutsuzluğunu iş hayatına da yansıtacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tavuk kafası koparmak gördüyseniz:

  • Farkındalığınız yüksek veya bazı konularda her zamankinden daha hassassınız.

Kahve falında tavuk kafası görmek bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına delalettir.

Kahve falında kafası kopmuş tavuk görmek hep onlara layık olmaya çalışacağına, kimseye minnet etmeyeceğine işarettir.

Kahve falında kafasız tavuk görmek sıkıntılarından ve sorunlarından alacağı destek sayesinde kurtulacağına, destek istediği kişilerden destek alamayacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tavuk kafası koparmak iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına, kimseye bu konuda herhangi bir bilgi vermeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tavuk kafasını koparmak özellikle evlilik için gün sayılacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına alamet eder.

Kahve falında tavuğun kafasını koparmak rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine ve ortak olarak girdiği bir işle ferahlığa çıkacağına, birçok kişiye iş imkanı sağlanacağına alamet eder.

Kahve falında buzdolabında tavuk görmek iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında evin içinde tavuk görmek manevi olarak çok rahat edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir