AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk kafasını koparmak

Kahve falında tavuk kafasını koparmak

Kahve falında tavuk kafasını koparmak kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına, kurulu bir düzenin sağlanacağına, falı kapatan kişinin, neşesinin, ağız tadının, keyfinin ve sağlığının yerine geleceğine, elinden gelen herşeyi yapacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına, sermaye kaybedeceğine, maddi anlamda zayıflayacağına, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında tavuk kafasını koparmak gördüyseniz:

  • Kendinizden çok gerekli şeylerle ilgilenmeniz daha faydalı olabilir.

Kahve falında tavuk kafası koparmak yapılan hataların tekrarlanmayacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Kahve falında tavuk kafası görmek aile bireyleri arasında yaşanan büyük tartışma ve sorunların herhangi bir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına ve ilerleyen zamanlarda daha güzel günler görüleceğine, yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Kahve falında tavuğun kafasını koparmak onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, bir sebeple çok kötü bir duruma düşeceğine delalettir.

Kahve falında kafası kopmuş tavuk görmek bazı hazırlıkların kişinin tahmininden daha uzun süreceğine, sevdiklerini de koruyacağına işaret eder.

Kahve falında kafasız tavuk görmek güzel günler yaşanacağına, yaşanan kötü olayların unutulacağına delalet eder.

Kahve falında tavuk kafasını koparmak başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, rahat bir dönem yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çiğ tavuk eti görmek büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına, günahlara delalet etmektedir.

Kahve falında tavuğun yumurtlamasını görmek ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, işlerinin gelişme göstereceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir