AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuğu tutmak

Kahve falında tavuğu tutmak

Kahve falında tavuğu tutmak hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, kalp kırıklığı yaşanacağına, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine, kendine olan özgüvenine kavuşacağına, umduğunu bulamayacağına, hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, işlerinde büyük bir ferahlık yaşayacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına işarettir.

Kahve falında tavuğu tutmak gördüyseniz:

  • Ufak tefek önerileriniz, eleştirileriniz veya sözleriniz başkalarının büyük tepkiler vermesine neden olabilir.

Kahve falında beyaz tavuk tutmak müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, kaza ve belaların çıkmayacağına işaret eder.

Kahve falında tavuk tutmak sahip olduğunun her geçen gün daha fazlasını elde edeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine ya da kolay ama doğru olmayan yollardan kesesini dolduracağına işaret eder.

Kahve falında tavuğu tutmak büyük hatalar yapacağına, yarınlarının dünlerini aratmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bozuk tavuk görmek zafer ve bol kazanç getireceğine, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına yorulur.

Kahve falında tavukların yumurtladığını görmek gözünün ve ufkunun da açılmasına vesile olacağına, mevcut aile ve iş yaşantısının çalkantılara sahne olacağına işaret eder.

Kahve falında tavuk temizlediğini görmek millete ve aileye hayırlı bir evlat olunacağına, yakın bir zamanda işin başına geçileceğine, kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında tavukların kovaladığını görmek hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına işaret eder.

Kahve falında tavuk kanı görmek uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, yakın zaman içinde yeteneklerini herkese ispat edeceği bazı çalışmalar gerçekleştirerek adından sıkça söz ettireceğine ve büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir