AnaSayfa / Genel / Kahve falında kafası kopmuş horoz görmek

Kahve falında kafası kopmuş horoz görmek

Kahve falında kafası kopmuş horoz görmek elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, şansın her zaman kişiden yana olacağına, dileklerine ve dualarına kavuşacağına, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine, eşi ile arasının açılacağına, büyük kazanç elde edileceğine, herkese parmak ısırtacak kadar iyi bir hayat sahip olunacağına, yeni bir hayata adım atılacağına, mutlu olacağına, hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kafası kopmuş horoz gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınız dikkatleri üzerinize çekmenize yardım edebilir.

Kahve falında horoz kafası görmek aile içinde tartışmaların baş göstereceğine, düşman hususunda keder ve üzüntüye delalettir.

Kahve falında kafası kopmuş horoz görmek bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, çalıştığına değeceğine işarettir.

Kahve falında horozun kafasını kesmek borçların ödenmesi ve sorunların aşılması konusunda çok büyük bir mesafe katedileceğine, gerçeklikten uzaklaşacağına delalet eder.

Kahve falında horozun kafasını koparmak yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına delalettir.

Kahve falında horoz kafası koparmak Allah’ın emrettiklerine bağlı kalacağına, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine işaret eder.

Kahve falında kopmuş horoz kafası görmek dileklerine ve hayallerinde kavuşacağına ve muradına da ereceğine, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında tavuk veya horoz görmek karşısına çıkan hayırlı bir kısmet ile kısa süre içinde evleneceğine, sorunlarının çözüme kavuşacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına delalet eder.

Kahve falında horozun öldüğünü görmek zarar edilen işlerin yoluna gireceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir