AnaSayfa / Genel / Kahve falında kopmuş horoz kafası görmek

Kahve falında kopmuş horoz kafası görmek

Kahve falında kopmuş horoz kafası görmek sevinçli ve huzur dolu bir döneme girileceğine, işlerin çok iyi bir hale geleceğine, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, çok büyük atılımlar yapılacağına, başkasının sigarasını yakmak ise, maddi ve manevi olarak sürekli birilerinin yardımına ihtiyaç duyan biri olacağına, hayatın düzene gireceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, sevilen bir kişi ile dünyaevine girileceğine, evlat sahibi olunacağına, özel hayatın da istenildiği gibi gideceğine, hayatına bolluğun ve bereketin geleceğine, moral ve motivasyon konusunda uzun zamandan beri yaşanan sıkıntının sona erdirileceğine işarettir.

Kahve falında kopmuş horoz kafası gördüyseniz:

  • Hoşlanmadığınız şeyler konusunda dürüst olmalısınız.

Kahve falında horoz kafası görmek eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına, işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına delalettir.

Kahve falında horozun kafasını kesmek aile içinde maddi sorunlar yüzünden çatlaklar oluşacağına, masrafların altında kalacağına yorulur.

Kahve falında kopmuş horoz kafası görmek kaçırılan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında horoz kafası koparmak bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, sonradan da haksız olduğunu göreceğine yorulur.

Kahve falında horozun kafasını koparmak büyük tartışmalar yaşayacağına ve adını temizlemek için çok çaba göstereceğine, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine delalettir.

Kahve falında kafası kopmuş horoz görmek aklını kullanarak ve yakın tanıdıklarına danışarak içinde bulunduğu sorunlu durumdan en zararsız şekilde sıyrılacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine işarettir.

Kahve falında kucağında horoz görmek acı tecrübeler edineceğine ancak gelecek için bu deneyimleri olumlu şekilde kullanacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine delalettir.

Kahve falında horoz saldırması görmek işlerinde bir aksama yaşayacağına, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir