AnaSayfa / Genel / Kahve falında horoz kafası koparmak

Kahve falında horoz kafası koparmak

Kahve falında horoz kafası koparmak her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, can sıkıntısının geçeceğine, özgüveninde artış yaşanacağına, işlerini çok sorun yaşamadan kısa bir süre içimde bitireceğine, bekarlar için de kalabalık bir ailesi olan kişi ile evlilik gerçekleştirileceğine, keyfe ve neşeye kavuşacağına yorulur.

Kahve falında horoz kafası koparmak gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde yabancılaşmalar veya gerilimler söz konusu olabilir.

Kahve falında horozun kafasını koparmak doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında kafası kopmuş horoz görmek monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine, kendisini sorgulama gereği duyacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kopmuş horoz kafası görmek sevdiği bazı kişilerden ihanet göreceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisini insanlardan uzak tutacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, moral bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında horoz kafası görmek yüküne ortak olacağına, uğursuz, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına işarettir.

Kahve falında horoz kafası koparmak kişinin yeniden eski saygınlığına ve itibarına kavuşacağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında horozun kafasını kesmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına, bol kazanç elde edeceğine işarettir.

Kahve falında horozun üstüne atladığını görmek kişinin rahat bir nefes alacağına, yoklukla mücadele etmekten deyim yerindeyse belinin büküleceğine inanılır.

Kahve falında horoz yolmak çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine, kişinin keyfinin ve rahatının yerine geleceğine, hayatının kolaylaşacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir