AnaSayfa / Genel / Kahve falında horozun öldüğünü görmek

Kahve falında horozun öldüğünü görmek

Kahve falında horozun öldüğünü görmek çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, yaşanan parasal sıkıntıların düzeleceğine, hayalindeki her şeyi birer birer gerçekleştireceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşanacağına, iş hayatında sıkıntılı bir döneme gireceğine, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında horozun öldüğünü gördüyseniz:

  • Aynı zamanda tutkulu ilişkiler kurabileceğiniz bir süreçtesiniz.

Kahve falında horozu öldürmek sıkıntılarını ve borçlarını bu sayede ortadan kaldıracağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında horoz öldürmek karşısına kötü insanlar çıkacağına, yüksek mevkilere getirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında horoz öldürdüğünü görmek isteklerini elde ederken zorluk çekmeyeceğine, anlaşmalardan cayılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında horozun öldüğünü görmek şansın her zaman kişiden yana olacağına, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında horoz ötmesi görmek aile hayatındaki muhabbetin artacağına, çok büyük bir mutluluk duyulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında konuşan horoz görmek sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, kötü günler geçireceğine, yıpranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında horozun kafasını kesmek herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, daha sonra bunun ayyuka çıkmasıyla yüzünün kızaracağına rivayet eder.

Kahve falında tavuk ve horoz görmek maddi açıdan büyük bir ferahlık sağlayacak kararlar alınacağına, tatsızlıkların sona ereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir