AnaSayfa / Genel / Kahve falında tavuk veya horoz görmek

Kahve falında tavuk veya horoz görmek

Kahve falında tavuk veya horoz görmek zorlukların yaşanacağına, borçlanıp, hasta olacağına, ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, bu sayede birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, başka başka yerlere seyahat edeceğine, birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, eskiden beri çok istenen şeylerin yakın bir zaman içinde hayata geçirileceğine ve bu sayede daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, güzel günler geçireceğine, belki de hayatının aşkını bulacağına işarettir.

Kahve falında tavuk veya horoz gördüyseniz:

  • Sizinle aynı konularda istekli olan bazı kimseler sizden önce harakete geçmiş olabilirler.

Kahve falında tavuk veya horoz görmek büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine, girdiği bazı projelerde hakkının yeneceğine ve kendisine ait fikirlerin başkası tarafından kullanılacağına delalettir.

Kahve falında horoz veya tavuk görmek eşlerin birbirine düşeceğine ve son karar olarak ayrılacağına, kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına delalet eder.

Kahve falında kartal veya şahin görmek ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında nişan veya düğün görmek işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eşinizin veya partnerinizin sizi aldattığını görmek kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve fal sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında at veya eşek görmek canla başla çalışacağına, zengin olunacak bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında ördek veya martı yumurtası görmek kardeşlerin çok zor bir durumun ortasında kalacağına, baba ile bazı konularda anlaşmazlık yaşanacağına, hane içinde türlü sorunların başgöstereceğine, dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında terlik veya ayakkabı görmek solan yüzünün güleceğine, hayırlı bir şekilde ilerleyen işlerin sekteye uğrayacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir