AnaSayfa / Genel / Kahve falında kolu kopmak

Kahve falında kolu kopmak

Kahve falında kolu kopmak zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına, mutluluktan, bolluktan, paradan, rızıktan, maldan ve sıhhatten yana bolca nasipleneceğine, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine, iftiraya ve haksızlığa uğrayacağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine, iyiliklere ve hayırlara götürecek doğru kapılara ulaşacağına, kişinin istikbaliyle ilgili bir konuda büyük bir adım atılacağına, hayırlı başlangıçlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında kolu kopmak gördüyseniz:

  • Sinir gerilimleriniz çok fazla olabilir.

Kahve falında kolu kopmak iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine ve büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı kazançlara ulaşacağına, elinde bulunan imkânları yetenekleri ile birleştirerek çok hayırlı işlere imza atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kolları kopmak malının ve parasının çoğalacağına, en yüklü borçlarının rahatlıkla ödeneceğine, fırsatları kaybetmesine ve çok büyük zararlara girmesine rağmen yine kendi kontrolünü kaybetmeyip sakin olduğuna bundan sonra karşısına çıkacak başka fırsatları ve işleri bekleyeceğine ve çok daha iyi fırsatlar ile karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında ayağı kopmak tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında bacak kopmak canını sıkan durumları ortadan kaldıracağına ve kendisini büyük uğraşlarla ve uzun zaman çalışarak kurduğu işe vereceğine, kişinin başına kötü bir olay geleceğine delalet eder.

Kahve falında dişleri kopmak atılan adımların boşa gideceğine, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, tamamlanmadan kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eti kopmak buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, geçim derdi yaşamayacağına, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına, tam aksine rızkının sürekli olarak genişleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında kolyesi kopmak aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, sıkıntılı bir dönemden geçeceğine, hayatı içinde ister istemez bazı kritik durumlar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında kıyametin kopmak üzere olduğunu görmek mali anlamdaki sorunlarını aşacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir